Informace a registrace na XXII. Mezinárodní setkání věčně mladých diabetiků 2021

DIAKTIV CZECH REPUBLIC z.s. si Vás opět, tentokrát po dvou letech zve na

XXII. ročník Mezinárodního setkání věčně mladých diabetiků,

které se tradičně uskuteční v Luhačovicích v termínu od čtvrtka 28.10.2021 do neděle 31.10.2021

PROGRAM ZDE dokument v pdf

JÍDELNÍČEK ZDE dokument v pdf

REGISTRACE NA SPORTOVNÍ AKTIVITY:

Turnaj v bowlingu

Turnaj v petanque

Nordic walking vycházka s Čendou kolem Luhačovické přehrady

REGISTRACE NA EDUKAČNÍ WORKSHOPY:

Tipy a triky pro optimální využívání inzulínové pumpy Minimed 780G

Tipy a triky pro optimální využívání FGM FreeStyle Libre

Péče o nohy pacientů s diabetem. Mykotická onemocnění nohou, prevence a léčba

 

Po celou dobu účasti na XXII. Mezinárodním setkání věčně mladých diabetiků 28.10. – 31.10.2021 jsou účastníci povinni respektovat Mimořádná opatření MZ ČR (ZDE) externí odkaz vydaná v souvislosti s aktuální epidemiologickou situací v ČR.

Při příjezdu si k registraci připravte platný doklad o očkování, PCR, nebo antigenním testování (platný do data odjezdu). Testování lze podstoupit i v Luhačovicích (nutnost objednání). Informace naleznete ZDE externí odkaz

 

Informace:

Projekt je určen pacientům s diabetem 1. typu a LADA, kteří upřednostňují, anebo chtějí upřednostňovat, aktivní přístup k léčbě a zároveň si své zdraví svévolně nepoškozují vlastním přičiněním (např. kouření, nepřiměřenou životosprávou apod.) U účastníků nehraje roli věk, ale typ diabetu, protože edukační program je zaměřen na potřeby právě této skupiny osob s DM. Samozřejmostí je účast „dorostu” s doprovodem. Účast jednoho člena doprovodu dítěte do 18 let, je za stejných finančních podmínek jako pro osobu s diabetem.

Účast dalších zájemců z řad rodinných příslušníků nebo přátel je za plnou úhradu nákladů možná.

Cena za účast je tvořena členským registračním poplatkem a cenou za ubytování s plnou penzí. Pro osobu s diabetem je cena dotována z finančních zdrojů poskytnutých partnery projektu.

Ceník ubytování za osobu s DM včetně plné penze a účastí na programu:

Dvoulůžkový pokoj se společným sociálním zařízením LD Taťána:             1600 Kč, plná cena: 2250 Kč

Jednolůžkový pokoj se společným sociálním zařízením LD Bystrica:          1600 Kč, plná cena: 2250 Kč

Dvoulůžkový pokoj se společným sociálním zařízením LD Bystrica:           1500 Kč, plná cena: 2150 Kč

Jednolůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením LD Bystrica:                 1900 Kč, plná cena: 2550 Kč

Dvou a více lůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením LD Bystrica:     1800 Kč, plná cena: 2450 Kč

Dvoulůžkový pokoj Hotel Riviéra***                                                                  4100 Kč, plná cena: 4750 Kč

Dvoulůžkový pokoj komfort Vila pod lipami                                                     4100 Kč, plná cena: 4750 Kč

Dvoulůžkový pokoj komfort plus (s balkónem) Vila pod lipami                   4450 Kč, plná cena: 5100 Kč

Jednolůžkový pokoj komfort B LD Bedřicha Smetany****                            7100 Kč, plná cena: 7750 Kč

Dvoulůžkový pokoj komfort A LD Bedřicha Smetany****                             5500 Kč, plná cena: 6150 Kč

Volit můžete i variantu zajištění vlastního bydlení, například v penzionu Romana***, kde je pro Vaši individuální rezervaci připraveno dalších 24 lůžek. Rezervaci můžete udělat po telefonu +420 602 448 009, Ing. Ludmila Hájková. Informace o podmínkách a cenách naleznete na www.ubytovani-luhacovice-romana.cz externí odkaz.

Další možnost ubytování je ve Vile DAGMAR (vedle LD Taťána) k dispozici jsou pokoje s vlastním i společným sociálním zařízením.   Kontakt: Ing. Vladislav Bednarský Tel.č. 603 843 055 nebo 577 102 028 Email: erda@telecom.cz  nebo info@villadagmar.com

Další nabídku ubytování naleznete na www.ubytovani-luhacovice.cz externí odkaz.

Požadavky na výjimky ve stravě (bezlepková, vegetariánská), nebo jiná nutná sdělení, uveďte v přihlášce. Pro ubytované v Hotelu Bystrica, je snídaně podávána v Hotelu Vltava, proto si výjimky ve stravě dohodněte přímo s recepcí ubytovatele (recepce Bystrica +420 577 132 117

Jedete-li s rodinným příslušníkem, partnerem, přítelem, musí mít vyplněnu samostatnou přihlášku. Pokud by byl partner uveden pouze v kolonce “přeji si ubytování s….. (spolubydlící)”, nebude mu služba objednána a nebude mít rezervaci ubytování a stravy.

Úhradu za pobyt posílejte na účet DIAKTIV CZECH REPUBLIC z.s. č.ú. 2101464268/2010 (FIO Banka), jako variabilní symbol uveďte první část svého rodného čísla (bez čísla za lomítkem). Rezervace, které nebudou uhrazeny – připsány na náš účet do 14.9.2021 budou automaticky stornovány. Účastníci ze Slovenska mohou hradit poplatek v eurech v kurzu FIO banky pro den úhrady. IBAN: CZ5320100000002101464268 SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

V ceně je členský registrační poplatek, třídenní ubytování včetně stravy (diabetická dieta 9/225g S případně individuální úpravy, pokud budou vyznačeny v přihlášce) a uvedený oficiální program.

Pobyt začíná ve čtvrtek 28.10.2021 registrací od 13 do 17 hodin, prvním jídlem je večeře od 18:30 do 19:30 hodin, a končí v neděli  31.10.2021 snídaní.

Můžete se těšit na osvědčený lektorský tým, který Vám bude po celý pobyt k dispozici i k individuálním konzultacím. Jednotlivá témata edukačních diskusí byla volena dle Vašich ohlasů a podnětů. Dále Vám budou představeny aktuální novinky z oblasti monitorovací techniky, inzulínové terapie, zdravotní péče, současné situace v úhradách pomůcek pro osoby s DM a další zajímavosti.

Ze sportovních aktivit se uskuteční tradiční turnaj pétanque a společná vycházka. Na edukačním programu se intenzivně pracuje a po jeho finalizaci budete obesláni s nabídkou účasti na edukačních blocích a workshopech.

Věříme, že využijete další možnosti k načerpání nových poznatků a zkušeností, ke sportování, setkání s přáteli a k navázání přátelství nových. Vzhledem ke zkušenostem z minulých setkání, si dovolujeme účastníky upozornit, že se účastní na celém programu dobrovolná a po celou dobu setkání odpovídají plně za svůj zdravotní stav.

Vaše účast bude možná pouze za dodržování aktuálních protiepidemiologických opatření stanovených Vládou ČR viz https://www.mzcr.cz/category/uredni-deska/rozhodnuti-ministerstva-zdravotnictvi/aktualni-mimoradna-a-ochranna-opatreni-ke-covid-19/ externí odkaz.

Registrací získáváte automaticky „mimořádné“ členství ve spolku DIAKTIV CZECH REPUBLIC z.s. O členství se dočtete v záložce členství. Pokud si nepřejete, abychom v rámci členské registrace uchovávali Vaše osobní údaje, mohou být po konání akce na Vaši žádost vymazány. Vaše osobní údaje jsou uchovávány v rozsahu potřebném pro konání akce a následně pak v souladu s platnými pravidly GDPR.

Upozornění: V případě zrušení pobytu budou ze zálohy placeny stornovací poplatky. Bez storna lze zrušit pobyt do 14.9.2021.

Účast na programu bez rezervace ubytování je možná po registraci. Pokud si zajistíte vlastní ubytování, máte možnost využít po uhrazení členského registračního poplatku 400 Kč (1050 Kč doprovod)  společné stravování, nebo se zúčastnit jen programu. Úhradu pouze registračního poplatku proveďte na účet nejpozději do 15.10.2021.

Na setkání v Luhačovicích se těší celý realizační tým DIAKTIV CZECH REPUBLIC z.s.

Vzdálenosti jednotlivých ubytovacích kapacit od centra dění ve Společenském domě.

LD Taťána                         400m                                  Vila Bystrica                     350 m

Vila Romana                    500 m                                 LD Riviéra                          500 m

Vila pod lipami                 150 m                                 LD Bedřicha Smetany     100 m